Alfen Eve Single Pro-line 3F Socket 22KW & installatie

€2.499,00

De Alfen Eve Single Pro-line is een geavanceerde laadoplossing die compact en intelligent is, met een indrukwekkend laadvermogen van 22 kW. Met het Plug & Charge-systeem wordt het laadproces automatisch gestart zodra u de Alfen Eve Single Pro-line aansluit. U kunt deze veelzijdige lader aan een paal monteren om als laadpaal te fungeren, of aan de wand om als wandlader te dienen. Met de Alfen Eve Single Pro-line geniet u van een gebruiksvriendelijke en efficiënte laadervaring voor uw elektrische voertuig.

SKU: Alfen Eve Single Pro-line 3F Socket 22KW & installatie Categorie:
  • Beschrijving

De laadpaal wordt Full option geleverd; Incl.

Loadbalancing, Aansluitvermogen van 22kW, RFID kaartlezer, Sim-lock vrij, Als plug&charge te gebruiken of met laadpas,Geschikt voor wandmontage of montagepaal,Deze Laadvoorziening wordt standaard geleverd met een sim-kaart met E-flux backoffice management systeem.

Bovendien staat Alfen bekend om de betrouwbaarheid van hun laadpalen, die van Nederlandse makelij zijn. Voor thuis en zakelijk gebruik.

Hoogwaardige kwaliteit en betrouwbaarheid, Compacte behuizing voor eenvoudige installatie en ruimtebesparing, Hoge laadsnelheid voor snel opladen van uw elektrische voertuig, Full colour display voor duidelijke en intuïtieve bediening, Standaard kWh-meter om het energieverbruik nauwkeurig te meten, OCPP-compatible voor naadloze integratie met verschillende backoffice systemen, Smart Charging voor slim beheer van laadprocessen en optimalisatie van energieverbruik