Zaptec Pro & installatie

€2.199,00

Één lader, twee laders, drie laders, honderd laders.

Zaptec Pro is een flexibel laadsysteem met gepatenteerde dynamische fasebalancering, wat betekent dat je de stroom efficiënter kunt benutten en tegelijkertijd meerdere auto’s kunt opladen. Als je in de toekomst meer laadstations wilt toevoegen, doe je dit zonder aanzienlijke kosten te maken voor upgrades van het stroomnet.

SKU: Zaptec Pro & installatie Categorie:
  • Beschrijving

Zaptec Pro heeft dynamische load– en fasebalancering, wat betekent dat je de beschikbare stroom efficiënter benut in vergelijking met traditionele laadsystemen. Dit zorgt voor een naadloze verdeling van stroom onder alle aangesloten voertuigen, zonder de capaciteit te overbelasten. Ons systeem zorgt voor een efficiënte en eerlijke laadervaring voor gebruikers – ongeacht het aantal.

Gepatenteerde laadtechnologie

Zaptec Pro integreert dynamische fasebalancering, een uniek patent dat zorgt voor een efficiënter gebruik van elektriciteit en iedereen in staat stelt hun voertuigen effectiever te laden zonder de noodzaak van dure upgrades van de stroomvoorziening. Door fasebalancering te combineren met load balancing zorg je ervoor dat het laden van elektrische voertuigen in lijn is met het totale energieverbruik van het gebouw.

Flexibiliteit zonder extra kosten

Het voorspellen van toekomstige laadvraagstukken kan uitdagend zijn. Begin met vijf opladers als je dat wilt, en weet dat je later moeiteloos kunt uitbreiden naar vijf, tien, 15, 30 of zelfs 40 laadstations zonder significante en dure ingrepen. Of het nu gebeurt binnen één, drie of tien jaar.

Een kwaliteitsproduct

Zaptec Pro staat voor kwaliteit en veiligheid en heeft ingebouwde bescherming met geïntegreerde sensoren die temperatuur, overstroom, reststroom en vochtigheid meten en het product continu bewaken. Het product heeft externe tests ondergaan om te bevestigen dat het voldoet aan alle veiligheidseisen van IEC 61851-1 en IEC 60364, en wordt geleverd met een garantie van vijf jaar.

MID-gecertificeerde nauwkeurigheid

Weet dat jouw voertuig precies de hoeveelheid elektriciteit ontvangt waarvoor je betaalt. Zaptec Pro (MID) is uitgerust met een zelfontwikkeld, ingebouwd meetinstrument dat voldoet aan de Meetinstrumentenrichtlijn van de Europese Unie (MID). Je kunt ook volgen hoeveel stroom er wordt gebruikt in elke laadsessie via het display op de laadpaal.

MID-gecertificeerde laadstations zijn verplicht in verschillende Europese landen. In andere markten is het momenteel optioneel, maar het blijft toch een kenmerk van kwaliteit en een voordeel.