Alfen Eve Single S-line 11 KW & installatie

€1.799,00

De Alfen Eve Single S-line is speciaal ontworpen voor thuisgebruik en biedt de voordelen van slim laden tegen een betaalbare prijs. Dit 3,7kW – 11kW laadstation is uitgevoerd in een compacte polycarbonaat behuizing en daardoor lichtgewicht en duurzaam. Het laadstation kan zowel aan de muur als op een montagepaal gemonteerd worden.

Het laadstation is ontworpen voor de thuisomgeving en biedt daarom Plug & Charge laden met LED statusindicaties om de laadstatus weer te geven. Gebruikers kunnen hun laadgegevens via ieder internet-verbonden apparaat inzien.

SKU: Alfen Eve Single S-line 11 KW & installatie Categorie:
  • Beschrijving

Plug & Charge

Deze lader werkt volgens het Plug & Charge principe. De lader is dus altijd actief en klaar voor gebruik. U komt aanrijden, plugt de auto in en de lader begint automatisch te laden. Makkelijker kan dus niet. U kunt deze lader dus niet bedienen met een laadpas.

MID-gecertificeerde kWh-meter

Als u een elektrische auto van de zaak heeft en die auto ook thuis oplaadt, wilt u ongetwijfeld de energiekosten met uw werkgever verrekenen. Dat kan prima met de Alfen Single S-line laadstations. Deze beschikken namelijk over een MID-gecertificeerde kWh-meter een backoffice.

Voordelen:
– Capaciteit 1fase – 3 fase , 3,7 – 11 KW
– LED statusindicatie
– Plug & Charge
– Type 2 Socket (contactdoos) zonder vaste kabel
– MID gecertificeerde energiemeter voor verrekening van transactiekosten
– Afmetingen 370x240x130 mm (LxBxD)
– Wandmontage